tiistai 20. elokuuta 2013

Panelointia ja antiikkilaastiseinä

Viime viikolla keittiö-olohuoneen korkea tila, kaksi makkaria, wc ja vaatehuone ovat saaneet paneelit kattoon. Keittiö olohuoneen kattoon en voi sanoa olevani tyytyväinen. Valkovahattu paneeli piti olla 1 laatua, mutta katossa näkyy nyt huomattavia sävyeroja tiettyjen paneelien osalla. Voi olla, että päästään vielä purkutöihin. Käsittämätöntä, miten tuollaisia sävyeroja voi ollakin. Paneeleista vastuussa olevan firman edustaja aikoi tulla itse paikan päälle katsomaan, miten sävyerot näkyvät. Hinnanalennusta lähdetään ainakin vaatimaan. 

Keittiö/olohuoneen katto


Makuuhuoneen katto
Viime viikolla saunaan laitettiin Sauna-satu eristelevyt ja koolaukset. Sauna-Satuun päädyttiin sen helppouden vuoksi. Eriste ja alumiinapaperi ovat samassa paketissa ja kyseistä tuotetta on kehuttu hyvästä lämmöneristyskyvystä. Toivottavasti sauna lämpenee näiden ansiosta tehokkaasti!

Hirsipaneelia on myös alkanut sisäseiniin ilmestyä ja eilen pääsimme ihastelemaan antiikkilaastiseinää. Siihen olemme tyytyväisiä. Päädyimme siihen, että takan seinä toteutetaan vaalealla antiikkilaastilla ja hierretään. Ajatuksena oli tehdä melko neutraali ja rauhallinen pinta, jotta takka ei jää ns. seinän varjoon. Takan tarvikkeet saapuivat myös viime viikolla ja ensi viikolla alkaa uuni nousta. Jännää!

Antiikkilaastiseinä

Hiertopinta lähikuvassa

Olohuoneen seinä paneloituna2 kommenttia:

  1. Näyttäisi olevan mäntypaneelia? Jos näin on niin luulen, että ei niille värieroille mitään voi. Männyssähän on niitä värieroja ihan luonnostaan ja luulisin, että ei se vahaus voi niitä peittää.

    VastaaPoista
  2. Mäntypaneelia on ja toki värieroja löytyy luonnostaan, mutta ykköslaatuna myydyissä paneeleissa ei saisi sellaisia järkyttäviä oksan kohtia olla ja osa paneeleista on tosiaan paljon tummempia. Pitäisi napata ihan kuva niistä. Miehet, jotka katon paneloi luulivat, että on ostettu 2. laadun paneeleja. Sahalta missä paneelit on maalattu totesivat, että erässä on ollut jotain ongelmia.

    VastaaPoista