tiistai 28. toukokuuta 2013

Kehikko pystyssä


Tänään oli hirsikehikko saatu koottua ja huomenna alkaa kattotuolien asennus. Ei mene kauan, kun pääsee harjakaisia viettämään! Tuntuu käsittämättömältä, että tuohon kaikki huoneet mahtuu, mutta varmaankin ne mahtuu. :D Keli on kyllä ollut aivan upea ja sen soisi jatkuvan kyllä vaikka koko kesän. Lisäksi itikat ovat löytäneet tiensä meidänkin tontille, ei tule yksinäistä, etenkin kun tontin lähellä menee puro, mistä itikat riemastuu. Laskujakin tipahtelee vähitellen ja nyt summatkin alkaa olla kohdillaan; harvemmin tulee 47000€ laskuja makseltua. :o Huomenna pitää varmaan uusimpia kuvia laitella, kun näköjään nyt rakennus muuttuu jo päivässä melkoisesti.








Etupiha


Tontit puut päässeet kuistin tolppia kuvaamaan

Takapihan puoli, makkareiden ikkunat ja olkkarin ikkunat +ovi, ikkuna aukkoja tosin suurennetaan tuosta vielä

3 kommenttia:

  1. Voihan vitsit millä vauhdilla kotia kootaan, uskomatonta. On siinnä muillakin kuin Joonalla ihmettelemistä. Kohta päästään tosiaan juhlimaan harjakaisia :) Kutsuja odotellessa... sukulaiset R:vaaralta

    VastaaPoista
  2. Ihan samaa ajattelin; ja melkein yhtä jännittävää kuin vauvan odotus, milloin tulee valmista! Hieno juttu että rohkeutta riittää tarttua isoon urakkaan! t. tätönen Kuopijosta, samoin innolla talon paikan päällä näkemistä odotellen :)

    VastaaPoista
  3. Tätönen voi tulla Okuun pelaamaan vähän golffia ja tsekata raksan samalla.. ;)

    VastaaPoista