torstai 4. heinäkuuta 2013

Kysyvä ei tieltä eksy

On hienoa seurata, että blogia käydään aktiivisesti lukemassa ja kävijöitä on myös muualta kuin täältä koto Suomesta; Vänäjältä, Iso-Britanniasta, Saksasta jne. Tämän vuoksi lisäsin blogiin kääntäjän, joka kääntää hetkessä juttuni monelle muullekin kielelle. Tekstien alle saa laittaa kysymyksiä tulemaan nimettömänäkin. Omaa rakennusprojektia suunnitellessa itse olisin kaivannut vastaavaa mahdollisuutta päästä tutustumaan toisten rakentamiseen jne.  Ja blogin lukijaksikin saa liittyä! :)

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!


6 kommenttia:

 1. Mistä saitte idean tai ajatuksen tähän blogin kirjoittamiseen?

  VastaaPoista
 2. Idea lähti ihan siitä, että halutaan rakennusprojekti "säilöä" jotenkin ja näin tehtynä siitä voi joku toinenkin hyötyä. Omaa projektia suunnitellessa vastaavia blogeja yritti etsiä, mutta hirveästi ei itseä kiinnostavia sattunut silmään. Monet hirsitaloblogit kuvaa vanhan talon remontointia/entisöintiä tai joidenkin talovalmistajien sivuilla esittelytaloja/blogeja on, mutta talot on kooltaan ja budjetiltaan aivan eri tasolla kuin tämä meidän ns. perustölli.. :)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  katosikohan kysymykseni vesikattoon liittyen johonkin taivaan tuuliin?
  NImim. hirsitaloa helsinkiin

  VastaaPoista
 4. Mahdollisesti kysymys on hukkunut jonnekin, sillä en muista sitä lukeneeni saati vastanneeni.. :) Mitä haluaisit katosta tietää?

  VastaaPoista
 5. Eli pitääkö paikkaansa, että Kontiolla ei kuulu vesikatto talopakettiin? Toimitussisältöä lukiessani saan sellaisen käsityksen.... Jos näin todella on, niin paljonkohan vesikatolle tuli suunnilleen hintaa? Ja mistä materiaalista teidän katto on?

  Toinen kysymys kuuluu, että minkälaisella aikataululla olette liikenteessä? Eli milloin olisi tarkoitus päästä muuttamaan?

  Myös budjetti-asiat kiinnostavat aina... :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä vesikate pakettiin kuuluu, tosin en enää muista onko se ns. lisätoimituksen osa. Katemateriaaleja on myös monenlaisia, esim. huopakate on myös mahdollinen. Tarkkaa hintaa pelkälle katolle en osaa sanoa. Meillä on ihan perus peltikate. Meidän aikataulu on sellainen, että loka-marraskuun vaihteessa olisi tarkoitus päästä muuttamaan. Loppurutistus siis vain edessä! Budjettihan on se talonrakennuksen liukuva osa, meidän budjetti on reilusti alle 200 000 ja siihen on laskettu kaikki liittymistä, pohjatöistä jne. lähtien. Tonttikulut puuttuu vain tuosta.

  VastaaPoista