keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Sisustussuunnittelua ja lomalle laskeutumista

Allekirjoittanut pääsi viimein eilen aloittamaan kesälomansa. Alkuviikon saimme nauttia kivoista vieraista, kun miehen sisko Niina oli poikansa kanssa hoitamassa Joona poikaa. Sisustusasioitakin pohdittiin ja vinkkejä kyseltiin alan ammattilaiseltakin ja varteenotettavia vinkkejä saatiinkin. RTV:n kuvastosta löytyi joitakin kivoja mosaiikkilaattoja, joita voisi miettiä esim. keittiön välitilaan tai kylppäriin. Tärkeintä olisi löytää selkeä ja yhtänäinen linja koko taloon. Jäimme myös miettimään meidän vanhempien makuuhuoneen lattiamateriaalia, sillä makuuhuoneesta on käynti pesuhuoneeseen ja vesi ja laminaatti ei välttämättä ole hyvä yhdistelmä. Maanantaina pitää jälleen Joensuu reissun yhteydessä lähteä kiertämään kauppoja uusien ajatusten myötä. 
Tässä yksi vaihtoehto, joka on luultavasti himpun liian tumma

Rakennuksella on tällä viikolla tapahtunut. Saunan ja kylpyhuoneen/kodinhoitohuoneen harkkoseinät on jo pystyssä ja tilat on nyt jo hyvin hahmotettavissa. Saunastakin tulee ihan hyvänkokoinen. Tänään miehet olivat aloittelemassa muiden väliseinien asennusta, mitkä pitäisi jo huomenna olla pystyssä. Huikeaa! 

Perjantaina vietetään ensimmäistä raksailupäivää, kun lähdetään jälleen varmaan siivoamaan ja jossain vaiheessa räystäslaudat täytyisi maalata, sillä ensi maanantaina asennetaan räystäskourut jne. Ulkomaalin valinta on myös edelleen työn alla. Ajatuksena on maalata jollakin kuullotteella, mutta sävyn valinta se vasta hankalaa on. 


Takan paikka, takana saunaVanhempien makuuhuone

Sauna

Väliseiniä aluillaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti