perjantai 18. lokakuuta 2013

Haaste

Kristiina Deko133 blogista heitti yhden haasteen, johon nyt näin sairastuvalta ehdin vastaamaankin. Kiitos Kristiinalle! Tarkoituksena siis vastata 11 Kristiinan valitsemiin kysymyksiin ja tästä se lähtee!


1. Kerro kolme asiaa, jotka ovat bloggaamisessa parasta?
-Te muut siellä ruudun takana: Muiden hirsitalorakenrajien tavoittaminen ja keskustelu heidän kanssaan.
-Yksi tärkeä elämänvaihe tallentuu mukavasti. Toimii eräänlaisena päiväkirjana, jota en ole koskaan onnistunut pitämään. :)
-Kirjoittaminen on mukavaa, viime vuosina sitä ei vaan ole tullut tehtyä joten taidot on ruostuneet

2. Miten ystäväsi kuvailisivat sinua ihmisenä?
Rauhallinen, empaattinen ja aika ajoin hyvinkin analyyttinen pohtija

3. Kadutko mitään tehtyä tai tekemättä jätettyä
Niinhän sitä sanotaan, että enemmän sitä katuu tekemättömiä asioita kuin tehtyjä. Ainakin se, etten tosissani pyrkinyt psykologiaa opiskelemaan, tosin se on vielä mahdollista myöhemminkin jos siltä tuntuu. 

4. Kulta vai hopea?
Koruissa kulta mutta sisustuksessa ehdottomasti hopea.

5. Minkä sisustushankinnan aiot/haluat tehdä seuraavaksi?
Kun talo on valmistumassa näitä on hirvittävä määrä! Ensisijaisia ovat käyttötavarat kuten keittiön pöytä ja pojan sänky, mattoja verhoja yms hankitaan sitten pikku hiljaa.

6. Nolo tapasi?
Revin kynsinauhojani!

7. Mitä muistat ensimmäisistä koulupäivistäsi?
Ainakin sen, että sain aloittaa eskarissa ainoana luokallani. Eka luokalla vasta tuli pari samanikäistä poikaa. Vaan hyvinhän noita kavereita löytyi vanhemmista pienessä kyläkoulussa. Lisäksi oli ihanaa kun sai välitunnilla juosta kysymään keittäjältä mitä on ruokana ja ruoka oli hyvää! Ala-aste aikaa muistaa niin lämmöllä, harmi ettei vastaavaa pääse tämän päivän lapset kokemaan tai ei ainakaan kovin moni.

8. Oletko unelma-ammatissasi?
Kyllä. Toimintaterapeutti on monipuolinen ja haastava ammatti. Hurahdin psykiatriaan jo opiskeluaikana ja onnekseni olen sillä saralla saanut työskennellä heti valmistuttuani aina tähän päivään saakka.

9. Mitä käsilaukustasi löytyy?
Lompakko, kampa, puuteri, purkkaa, särkylääkettä, nenäliinoja, huulirasva, avaimet ja puhelin kotoa lähtiessä.

10. Paljasta itsestäsi tai kodistasi asia, jota et ole blogissa aiemmin kertonut?
Nautin suunnattomasti saunomisesta ja sen tiimoilta meille ei edes harkittu mitään sähkäkiuas "hirvityksiä". Lisäksi yksi tärkeä harrastukseni läpi elämän on ollut lukeminen, mikä on viime vuosina jäänyt valitettavan vähäiseksi.

11. Kuinka valmistaudut tulevaan jouluun?
Tänä vuonna varmasti lähinnä laittamalla paikkoja kuntoon uudessa kodissa. Toiveissa saada edes jotkut jouluvalot ja päästä tauon jälkeen polttelemaan ihania Partyliten Lumimarjan tuoksuisia kynttilöitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti