perjantai 18. lokakuuta 2013

Kodin sydän alkaa hahmottua

Nopeasti raksalla paikat muuttuu. Eilen olivat kodinhoitohuoneen ja keittiönkaapit jo paikoillaan, tasot ja kodinkoneet enää puuttuu. Tänään pitäisi saada viimeiset laatat lattiaan eteisessä ja sitten se alkaakin olla listoituksia, tapetointia ja yhden makkarin laminaatteja vaille valmista. Alla vilautuksia keittiöstä ja tulevasta takasta. Takan puuttuvat kaakelitkin oli muuten jo toimitettu eli nopeaa toimintaa. Pakko myöntää, että valitsemamme laatta on aika makea. Harmittaa suunnattomasti, kun ei itse pääse tässä voinnissa paikan päälle katselemaan. Keittiön suhteenkin tuli yllätys, mutta tällä kertaa positiivinen. Keittiön laatikoista jätettiin hidastimet pois, kun säästöjä haettiin, mutta nyt todettiin, että ne laatikoista löytyvät kuitenkin. Tätä ihmeteltiin ja todettiin sitten Petra keittiön edustajan kanssa, että ei ne tilauksessa ole, mutta nyt ne näköjään tulivat ilmaiseksi kaupan päälle. Lisäksi valitsemaamme allasta ei ollut jostain syystä saatu, mutta tässäkin tapauksessa Joensuun K-rauta Naumasen Petra keittiöiden edustaja Maire oli meille jostain altaan taikonut. Hyvä, että jossain asiakaspalvelu on laadukasta!

Keittiö tekeytymässä
Tänään saapuivat myös väliovet. Niiden toimitusta viivästytettiin sen vuoksi, koska tilaa on niin huonosti. Ongelmia oli jo siinä, kun kalusteet saapuivat hieman liian aikaisin ja niitä jouduttiin rakennuksella pyörittelemään edes takaisin. Onneksi kalusteet alkavat nyt olla paikoillaan niin tilaa tulee lisää. Eilen valittiin myös Orakselta hanat, toiveena, että ensi viikolla saadaan vettä ihan hanasta. 

Hyvin perustyylisillä hanoilla siis mennään. Joskus kyllä täytyy sitten hommata suihkuun sellainen ns. sadesuihku. Tosin sillä mallilla/ulkonäöllä ei taida olla hirveästi merkitystä siihen lopputulokseen. Puhdasta tulee suihkusta riippumatta. :) Ai niin, pitää varmaan alkaa rappurallia, lapiota ja kolaa toimittaa raksalle, sillä luntaa tulee kaiken aikaa ja on jo tullut vähintään se 10-15cm! Olisi kyllä voinut olla satamatta siihen asti, kun olis saatu muutto tehtyä. Sitä rapaa on sitten kaikkialla, kun tuo määrä tuosta vielä sulaa.


Esimakua tulevasta takka-leivinuunista



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti