torstai 17. lokakuuta 2013

Sairastupa pystytetty

Talon rakennuksessa on monia takapakkeja ja näin loppusuorallakin niitä näkyy tulevan. Ensin meidän 2v. sai keuhkokuumeen ja sitä on tämä viikko paranneltu. Tiistaina alkoi myös äidin sairastaminen kuumeella ja järjettömällä kurkkukivulla ja siitä on tultu siihen, että tätäkin tekstiä työstetään puhelimella sängyn pohjalta. Sairastamista ei yhtään helpota, kun päässä pyörii tekemättömät hommat. 

Raksalla on kuitenkin onneksi Kolin rakennus hommissa ja laatoitukset alkavat olla hyvässä vaiheessa keittiö olohuoneen osalta ja kalusteiden asennus on jo alkanut. Isäntä oli eilen kaverinsa kanssa maalaamassa keittiön ja kodinhoitohuoneen seiniä, jotta kalusteet saa paikoilleen. Maalämpöpumppu on myös jo paikallaan mutta ensi viikolla saadaan se vasta toimimaan. Valokuitukaapeli käytiin myös asentamassa, joten nyt raksalla pääsisi jo hyödyntämään tehokasta nettiä. Mehän päädyttiin myös siihen, että tv näkyy myös kuidun kautta, ei pitäisi pätkiä tai säristä kuvan mutta aikaa näyttää onko systeemi niin hyvä kuin kehutaan. 

Tulikiven asennusjoukot olivat eilen asentamassa uunin kaakeleita, mutta homma tyssäsi siihen, että etukaakelit oli leikattu väärin, joten homma jäi kesken. Toivottavasti kaakelit tulevat nopeasti niin pääsee työt siltä osin jatkumaan. Viikonloppuna olisi edessä tapetointia ja ainakin listojen vahausta. Alunperin mietimme, että ostetaan listat valmiiksi vaaleina, mutta 
aloimme miettiä ettei aivan valkeat listat ehkä oikein sovi kun seinät ja katto on kuultovalkeita. Näin ollen sitten suditaan urakalla myös listoja vahalla.  













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti