tiistai 22. lokakuuta 2013

Lämpöä taloon

Sairastaminen vain jatkuu ja sitä ei yhtään helpota, kun sohvan/ sängyn pohjalta miettii kaikkia tekemättömiä töitä. Itse sain vielä eilen työterveys reissulla puhekiellon, sen toteuttaminen ei ihan niin helppoa olekaan. Onneksi talolla nyt työt etenee. Tänään pitkän päivän jälkeen maalämpöpumppu saatiin pyörimään ja toivottavasti huomenna jo lämmittää. Miinuksena keittiön altaan asennuksessa altaan nurkka lohkesi ja putosi, joten eikun uusi allas tilaukseen. Mikä valuvirhe lie ollut. Näitä pieniä takapakkeja tuntuu vain tulevan. Onneksi ei kuitenkaan mitään suurempaa.
Wc:n kalustus valopeileineen

Nyt kaikki laatoitukset ovat valmiit. Keittiö-olohuone-eteisen laattalattiakin on valmis ja laatta näyttää hyvältä. Saumojen suhteen jäin pohtimaan, että laattaan olisi voinut sopia tummempikin sauma kuin mikä valittiin. Nykyinenkin on hyvä ja on ainakin yhtenevä wc:n ja kodinhoitohuoneen laatoituksen kanssa.

Wc taitaa olla tällä hetkellä ainoa ns. valmis tila. Muissa on vielä enemmän ja vähemmän työtä edessä. Kun vain tästä flunssasta tointuisi niin viikonloppuna voisi aloittaa myös raksan siivouksen, mikä pitäisi varmaan aloittaa ikkunoista, jotka on niin pölyiset, että hyvä, kun läpi näkee. Tässä muutamia pika otoksia talolta. Isompia aloja en edes kuvannut,  kun kaikkialla on tavaraa ja roskaa mielin määrin. Hirsistä ja paneeleista otetut kuvat jostain syystä vääristyvät siirtovaiheessa ja kunnon kuvaa esim. olohuoneen hirsistä en ole tänne saanut näytille. Alla oleva paneelienkin värisävy tuntuu jotenkin vääristyneen. Mystinen ilmiö!

Tästä hirsien vaalennukseen lähdettiin
(valo tosin kellastaa hieman liikaa)
Paneeliseinä vahattuna 2 kertaan. 

Viimeisimpiä päätöksiä: Keskellä lattialaatta (RTV:n Aspen Piombo) ja sivuilla kaksi välitilan laatta vaihtoehtoa. Se kumpaan päädyimme, jääköön vielä salaisuudeksi..

P.s. Blogi sivun alalaitaan kokosin listaa yhteistyötahoistamme. Tarkoituksena on myös talon valmistuttua tehdä kooste talon kaikista rakenne, lämmitys, sisustus yms. valinnoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti